TOP

Qui som?

Open Idiomes fou creada el 1996 i des de llavors és líder en traducció per a empreses i institucions.

Només una comunicació adequada us permetrà transmetre correctament el missatge a una altra cultura, la qual cosa és un punt fonamental per a impulsar el vostre negoci amb garantia d'èxit. Això suposa anar més enllà del text original, atès que obliga a prendre en consideració l'adequació del llenguatge a la cultura del públic de destí. Per això Open Idiomes us ofereix un servei de traduccions de la màxima qualitat: tots els nostres traductors són professionals natius que treballen exclusivament cap a la seva llengua materna. Això us garanteix un estil perfecte amb els conceptes lingüístics adaptats a cada situació.

Es a dir, no ens conformem amb traduir, sinó que adaptem el text a la cultura del país en qüestió. Complementem la feina de traducció amb l'ajuda de les noves eines tecnològiques (diccionaris en línia, editors de pàgines web, creadors de glossaris, etc.), sense oblidar que traduir és, i continuarà sent, una feina de creació en què la intervenció humana és insubstituïble.

Open Idiomes SL us ofereix tota una gamma de serveis lingüístics: traduccions, correccions, revisions d'estil, interpretacions, locucions, transcripcions, etc. Són més de 500 clients a tota Europa els que avalen la nostra professionalitat, cosa que ens converteix en el col·laborador ideal de qualsevol empresa que vulgui ser competitiva.

Què us oferim?

1

Un servei de qualitat.

Seguim els criteris de la norma UNE-EN 15038:2006 amb revisió de tots els treballs.

2

Una excel·lent relació qualitat/preu.

No cobrem recàrrec per urgència i apliquem descomptes en cas de volum important.

3

Una entrega puntual.

Planifiquem correctament cada etapa: les traduccions sempre es lliuren de forma puntual.

Staff

J. Jacques Dubosc
CEO
Llicenciat en Filologia Hispànica amb tesina sobre lingüística clàssica. Idiomes: FR,CS,CT,EN,IT,PT

Gerard Sugranyes
Traductor intern
Llicenciat en Traducció i Interpretació. Traductor jurat al català. Idiomes: CS,CT,FR,EN,IT